svētdiena, maijs 14, 2006

Diena#12

Svētdiena.

Šodien visu dienu slinkums. Piecēlos 12:00. Departamentā ierados 14:00. Vecais PII 400MHz komītis bija smuki visu uzdoto izdarījis. P4 3GHz gan tikai bija ticis ar 2 no 4 uzdevumiem galā, bet tur visdrīzāk pie vainas SPSS12, kurš izrādās ir nenormāli nestabīls lielam darba apjomam. SPSS14 arī nesanāca uzlikt. Tad uzliku darboties caur SPSS Production Facility. Pagaidām jau vairākas stundas strādā bez aizķeršanas. Cerams, ka 2dien būs arī rezultāti.

Vispār izdomāju, ja pirkšu jaunu datoru, tad tas būs portatīvais. A to jau sāk kaitināt tas, ka faili ir izmētāti pa visu pasauli un nekad visu nevar paņemt līdzi. Tad būs vismaz viss apmēram vienā vietā un ērti ;)

Ko vēl, sataisīju dažas tabulas ar rezultātiem - nekādi secinājumi no tām vēl nerodas. Jāgaida nākamie rezultāti.

Birms brauciena biju nokāvis savu iPodu, tāpēc nācās to formatēt un tad ātrumā iemetu kaut kādas dziesmas, bet izrādās - par maz - tikai 200. Visas ir jau atklausītas - gribu kaut ko
jaunu. BTW Theatre of Tragedy ir jauns albums. Neesmu dzirdējis, bet varētu uz dureni nopirkt ;) Paskatījos viņu lapu - nu jā soliste tagad cita - nav vairs Liv Kristine.

Rīt braucu uz Orebro.

Nav komentāru: