otrdiena, maijs 30, 2006

Music news

#1 Metallica visu laiku - tomēr nē. Nevar tā. Atklausīšos un tad koncertā vairs negribēšu dzirdēt ;)

#2 Atklājums - Mathematics - Paņēmu vienkārši dēļ nosaukuma ;) Bet tas izrādās ir ļoti labs nekomerciālais hip-hops. Iesaku - īpaši tiem, kam patika RZA Ghost Dog soundtracks. Vispār jau loģiski - abi pārstāv Wu-Tang Clan.

#3 Tool - Zviedrijā iepirku "Guitar World" - protams gatavojoties Metallica ;) Secināju, ka tur ir pārāk daudz par ģitāru fīčām. Tā vispār ir baigā māksla - spēlēt ģitāru - viņiem tur bezmaz vai 100 devaisi ir vajadzīgi, lai tas skanētu tā, kā tas skan - ampi, pedals, ... ;) OK, bišku novirzījos. Tur bija raksts par Tool, par viņu jauno elbūmu. Tagad nesen paklausījos. Nenormāli interesanta grupa - vajag vairāk laika, lai izprastu.

#4 The Strokes - First Impressions of Earth - labs elbūms.

#5 - Theatre of tragedy - Storm tomēr izrādījās vājš. It kā jau viss ir - stils, etc. bet nav spēka tam visam - nepievelk. Un Liv Kristine arī baigi tur pietrūkst :( Velvet Darkness They Fear tomēr ir nepārspējams - šito ripuli gan vajadzēs legalizēt ;)

Nu vot, vienu brīdi bija iestājies mūzikas bads, bet tagad kaut kas jau ir salasījies ;)

P.S. Kamēr biju SE, esmu izmests no filemp3.org :( Žēl - labāku mūzikas scene relīžu zaktuvi neesmu atradis. Un user skaita limits ir sasniegts.

Nav komentāru: